Tapas

Tapas Tampere - Ravintola Daisy

Daisysta saat myös herkulliset tapakset - tervetuloa herkuttelemaan! Valitse tapakset valikoimastamme ja tarjoilemme ne sinulle pöytään. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi Burrata tai uunibrie? Nauti samalla vaikka maukas cocktail ja ihastele Tampereen Kehräsaaren kauniita maisemia!

Tapas Menu
Tapas Menu

Kokoa tapakset oman maun mukaan

Tapas on perinteinen espanjalainen ruokailutapa, joka koostuu pienistä, yleensä jaettavista annoksista. Nämä pienet ruoka-annokset sisältävät monipuolisesti erilaisia makuja ja koostumuksia, kattaen niin kylmiä kuin lämpimiäkin vaihtoehtoja. Tyypillisesti tapas-tarjoilu tapahtuu ystävien tai perheen kesken, ja moni pikkuruoka yhdistetään yleensä lasilliseen viiniä tai olutta.

Tapaksia voi olla esimerkiksi oliiveja, juustoja, leikkeleitä, mereneläviä, patoja, lihapullia, perunoita ja muita herkkuja. Niitä tarjoillaan usein pienillä lautasilla ja ne ovat suunniteltu jaettavaksi seurueen kesken, luoden yhteisöllistä ja rentoa ilmapiiriä ruokailuhetkeen. Meillä saat valita useista erilaisista vaihtoehdoista luodaksesi oman makusi mukaisen aterian.

Koska tapaksia saa?

Tapas-menultamme saat tilattua ruoka-annoksia tiistaista-torstaihin klo 16.00-21.00 ja perjantaista-lauantaihin klo 16:30-23.00. 

Varmuuden vuoksi kannattaa tehdä pöytävaraus sivun ylhäältä löytyvästä Varaa pöytä -painikkeesta. Aamupäivisin tarjoilemme brunssia ja erikoiskahveja - tutustu brunssimenuun täällä!

Mitä tapaksia Daisysta saa?

Tarjoilemme monipuolisia tapaksia, jotka on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista. Kurkkaa menumme hieman ylempää! Pyrimme tarjoamaan vaihtoehtoja jokaiseen makuun, minkä vuoksi valikoimastamme löytyy myös houkuttelevia vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Onko sinulla mielessäsi jokin olennainen herkku, joka vielä puuttuu valikoimastamme? Otamme ilolla vastaan ehdotuksiasi ja pyrimme jatkuvasti parantamaan tarjontaamme!

Onko erityisruokavaliot huomioitu?

Huomioimme parhaamme mukaan myös erityisruokavaliot ja valikoimastamme löytyykin myös esimerkiksi vegaanisia ja gluteenittomia herkkuja.


Ota meihin yhteyttä

Ravintola Daisy

Kehräsaari B, 33200 Tampere

0503579482

ravintoladaisy@gmail.com

@ravintoladaisy