Brunssi

Brunssi Tampere - Ravintola Daisy

Daisyssa brunssipäivä on joka päivä - tervetuloa herkuttelemaan! Valitse herkut itse valikoimastamme ja tarjoilemme brunssin sinulle pöytään. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi mehevät pannukakut tai raikkaat mehut? Entäpä herkulliset leivät tai trendikkäät jogurttibowlit? Nauti samalla vaikka erikoiskahvi sekä Tampereen Kehräsaaren kauniista maisemista!

Brunssi Menu
Brunssi Menu

Kokoa brunssi oman maun mukaan

Meillä saat rakentaa juuri itsellesi mieluisan brunssin valitsemalla herkut valikoimastamme. Saapuessasi ravintolaamme, tuomme pöytään menun, joista pääset valitsemaan just sulle sopivan kokonaisuuden! Sillä välin kun brunssi valmistuu, voit nautiskella esimerkiksi erikoiskahvia ja herkullinen kattaus tuodaan hetken päästä suoraan pöytään. Aika helppoa vai mitä? Varaa siis pian pöytä ja tuu testaamaan!

Koska brunssi on tarjolla?

Brunssimme tarjoillaan tiistaista sunnuntaihin klo 10.00-16.00. Brunssille kannattaa tehdä pöytävaraus sivun ylhäältä löytyvästä Varaa pöytä -painikkeesta. Iltaisin tarjoilemme tapaksia ja cocktaileja - tutustu tapasmenuun täällä!

Mitä brunssilla saa?

Brunssillamme tarjoillaan monipuolisia herkkuja, jotka on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista. Kurkkaa menumme hieman ylempää! Haluamme panostaa monipuolisuuteen, joten valikoimastamme löytyy myös vegaanisia ja gluteenittomia herkkuja. Puuttuuko valikoimastamme mielestäsi jokin olennainen juttu? Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia!

Onko erityisruokavaliot huomioitu?

Huomioimme parhaamme mukaan myös erityisruokavaliot ja valikoimastamme löytyykin myös esimerkiksi vegaanisia ja gluteenittomia herkkuja.

Niin siis mikä brunssi?

Brunssi, eli siis ihastuttava ruokailuhetki aamiaisen ja lounaan välimaastossa, tarjoaa herkullisen tavan aloittaa päivä tai nauttia rentouttavasta ateriasta. Tämä nerokas ruokailukonsepti nautitaan yleensä viikonloppuisin, mutta meidän mielestä brunssia voi syödä viikon jokaisena päivänä! Tyypillisesti brunssi tarjoillaan myöhään aamulla tai aikaisin iltapäivällä, antaen mahdollisuuden nauttia pidemmästä ja rennommasta ateriasta ystävien ja perheen seurassa. Brunssilla korostetaan monipuolisuutta, ja valikoimasta löytyy usein sekä makeita että suolaisia vaihtoehtoja. Se on siis ennen kaikkea sosiaalinen ja maukas tapa viettää aikaa hyvässä seurassa samalla herkutellen laajasta ruokavalikoimasta!


Ota meihin yhteyttä

Ravintola Daisy

Kehräsaari B, 33200 Tampere

0503579482

ravintoladaisy@gmail.com

@ravintoladaisy